Over ons
Media in a Box


Wij zijn begonnen in 2015 met als doel om een betaalbare media oplossing te bieden voor zowel bedrijven als particulieren. Geld mag volgens ons niet de reden zijn waarom er geen videograaf aanwezig is tijdens een bruiloft, evenement of waarom er geen te gekke bedrijfsvideo gemaakt kan worden.


Flexibiliteit staat bij ons voorop. Wij bepalen niet wat er wordt vastgelegd maar dat doe jij. Waar nodig zullen wij aanpassingen, tips of tricks geven zodat jij 100% tevreden bent en dat jij er met een goed gevoel op terug kan kijken. Wanneer wij dit bereiken zijn ook wij 100% tevreden en dat gevoel is voor ons onbetaalbaar.


Als jong duo doen we niets liever dan bezig zijn met media en met het maken van video’s en foto’s. We vinden het heerlijk om te brainstormen, ideeën uit te werken en bezig te gaan in dit vakgebied. Lees hieronder veder over ons!Meet us

Fabian

Fabian

Jong, dynamisch en een goede dosis enthousiasme is de beste manier om mij te omschrijven. Door mijn opleiding Media & Entertainment Management is bij mij een passie ontstaan voor het vakgebied media en alle facetten die hier onder vallen. Door deze achtergrond heb ik veel facetten van de media mogen ervaren zoals televisie, film, print en nieuwe (sociale) media maar ben ik ook geschoold in communicatie en marketing. Al deze aspecten zijn zeer handig wanneer het gaat om het runnen van een media bedrijf en om samen met de opdrachtgever tot een goed resultaat te komen die aansluit bij hun doelen.


Mijn passie begon bij de aanschaf van mijn eerste camera en ik begon te experimenteren met het maken van kleine korte video’s. Nadat ik werd gevraagd om een kerst dienst te gaan filmen is dit echter geëxplodeerd en werd ik steeds vaker gevraagd om video’s en foto’s te maken voor bedrijven, vrienden en familie.


Inmiddels ben ik een aantal jaar verder en is de hobby uitgelopen tot Media in a Box. Nadat ik gevraagd was om te gaan werken voor een nieuwe festival in Nederland is mij duidelijk geworden dat er zeer veel fotografen zijn maar minder videografen. Dit gat wil ik vullen met Media in a Box.


Het mooiste aan dit werk is de voldoening. Wanneer een opdrachtgever ons complimenten geeft over het eindresultaat, geeft dit het beste gevoel in de wereld
Ineke

De passie die Fabian heeft voor media is erg aanstekelijk. Nadat hij mij een aantal keer had gevraagd om hem te ondersteunen, merkte ik dat ik het geweldig vond om te fotograferen en te filmen.


Als videograaf of fotograaf maak je een belangrijk moment van iemand zijn leven op een bijzondere manier mee. Je kijkt op dat moment vanaf de zijlijn mee en om dit moment vast te leggen is erg waardevol. Ik daag mijzelf dan ook uit bij elk project het uiterste uit mijzelf te halen. Hier haal ik veel energie uit. Wanneer een klant geraakt is door mijn werk is mijn dag helemaal geslaagd.


Bij grote evenementen zoals festivals vind ik het erg leuk om samen te werken met anderen. Vaak ken je elkaar nog niet, maar ondanks dat heb ik gemerkt dat iedereen elkaar aanvult in hun werk en dat we allemaal voor hetzelfde doel werken. Dat is om het evenement tot een success te maken.


Ik ben gedreven om nieuwe dingen in het filmen en fotograferen te ontdekken en ik kan elke keer niet wachten tot het volgende project.
Ineke
Neem contact op!