Erik & Suzan
November 27, 2017
GoZeroProcent
April 5, 2017

Confides Beheer

Confides Beheer

Over Confides Beheer

Beleggen in vastgoed is een tijdsintensieve bezigheid; in de aankoopfase evenals de exploitatiefase. Beide fases vragen om andere, specifieke expertise. Ons voornaamste doel is waardegroei waarbij risicobeheersing een hoeksteen is. Dit vraagt om een betrouwbare en professionele manier van werken. Transparantie is een voorwaarde; duidelijk over rendement maar ook over de risico’s.

Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze relaties en denken graag in mogelijkheden. Wij staan midden in de Groningse vastgoedmarkt en zijn gespecialiseerd in het traceren, verkopen, verhuren en beheren van beleggingspanden.


Bron: www.confidesbeheer.nl/over-confides

Onze aanpak

De wereld van vastgoedbeheer is een complexe en veelzijdig vakgebied. Om dit duidelijk te maken aan hun klanten en om duidelijk te maken wat Confides Beheer haar klanten kan bieden is deze animatie video gemaakt.

Aangezien het om een complex vakgebied gaat, is er gekozen om de animatie simpel en strak te houden zodat de animaties zelf niet afleiden van de boodschap en de informatie die wordt gegeven in de video. In samenwerking met Danny Polderdijk Stemacteur is er een tekst ontworpen voor de voice-over. Na dat deze voice-over was ingesproken zijn wij aan het werk gegaan om beeld bij het woord te creëren.

De 2D animatie heeft als doel om de kijker te informeren over de diensten die Confides Beheer biedt. Daarnaast heeft de animatie als doel om de kijker te activeren om het beheer van hun panden te laten uitvoeren door Confides Beheer.

Door de nauwe samenwerking met een stemacteur kunnen beeld en geluid perfect op elkaar worden gematcht en zijn de lijnen kort waardoor er snel wijzigingen gemaakt kunnen worden in beeld of geluid.

Wilt u meer weten wat Media in a Box u kunt bieden op het gebied van bedrijfsvideo’s? Klik dan op onderstaande link.

Neem contact op!