COG Drenthe
April 14, 2017
Stichting MetalBijbel Netherlands
April 6, 2017

Graceland Festival

Graceland Festival

Over Graceland Festival

Graceland Festival staat in het teken van prikkelende praters, intieme muzieksets, rustgevende meditatie en kleine kunst. Laat het festival je inspireren tot een liefdevol samenkomen van diversiteit.

Het festival vindt dit jaar plaats op het prachtige glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Het terrein zal worden omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan verdieping en ontspanning.

Het programma is gebaseerd op drie levensvragen: Hoe ga je om met jezelf? Hoe verhoud jij je tot de samenleving? En, welke rol speelt geloof in jouw leven? Het Christendom zien we als inspiratiebron voor creativiteit en de manier van omgaan met de wereld. De ontmoeting – ongeacht levensvisie, levenservaring en religie – is waardevol.

Graceland is er voor De idealist en de realist De criticus en de positivist De kerkganger, de kerkloze en de kerkplanter

Bron: https://gracelandfestival.nl/over-graceland-festival/

Onze werkzaamheden

Voor de 2015 editie van het Graceland Festival waren wij vanaf het begin betrokken. Het spannende van het onderdeel uit maken van een nieuwe festival is dat er maar een paar vastgestelde onderdelen zijn. Op het gebied van video was er bijvoorbeeld nog niks. Samen met de organisatoren van het festival heeft Media in a Box een videohuisstijl ontworpen die gebruikt is bij alle volgende video’s.

Voor dat het evenement begon hebben wij verschillende aankondigingsvideo’s gemaakt waarin artiesten werden aangekondigd. Deze video’s bestonden uit 2 onderdelen: 1 Algemene intro met informatie over het evenement, 2 gedeeltelijke video clip van de desbetreffende band. Daarnaast hebben wij geheel in de huisstijl een reclame video gemaakt. Deze reclame video bevatte de sponsoren van het evenement en gekochte zendtijd. Deze reclame werd voor en na een optreden getoond op het hoofdpodium van het evenement.

Tijdens het 3-daagse festival hadden wij verschillende taken.

1. Het leiding geven aan het video team

2. Het video gedeelte onderhouden op sociale media

3. Filmen, monteren en editen van dagverslagen

4. Het schieten, monteren en editen van overdenking video's

5. Het afleveren van een aftermovie.

Neem contact op!