Start Racing Nieuwleusen
April 5, 2017
Overige projecten
April 6, 2017

Moonradio

Moonradio

Over Moonradio

Ervaren Rockers waarvan je in eerste instantie zou denken rechttoe rechtaan Rock is wat de klok slaat. Maar verassend, mede door de frontman expressieve stem, was er een mix van Rock, Pop en zelfs elektronische beats met jawel een robot voice-effect te horen. Out of Space Rockers.

Tijdens de laatste editie van Lamininfest was ondergetekend aangenaam verast met het optreden van deze band, reden genoeg om de band eens onder de aandacht te brengen. Moonradio is een uit Nederland afkomstige garagerock band.

Be like the Moon, reflect the Sun! Moonradio is: Richard Aeilkema (leadvocals) Otto Overeem (drums) Gerco Mons (rhythmguitar) Eddy van der Veen (bassguitar) Jan van Veen (sologuitar) André Venema (Sound-engineer). Steaming rock with our feet in the mud. Sometimes rough and profuse, sometimes unassuming, but always with an energetic liveshow.

Bron: http://www.moonradio.nl/index.php/biography

Onze werkzaamheden

Voor Moonradio hebben we verschillende video's gemaakt in voorbereiding op hun optreden bij VanSlag te borger. Zij hebben de kans gekregen om op PodiumTV te komen met hun muziek en omdat vast te leggen hebben ze ons gevraagd. Bovenstaande video is dan gemaakt tijdens voorbereiding en tijdens het daadwerkelijk TV optreden.

Daarnaast hebben wij ook tijdens hun optreden een toffe video mogen maken!

Neem contact op!