Moonradio
April 6, 2017

Overige projecten

Overige projecten

IMG_2168-2

Kids shoot

Voor deze shoot wilden de ouders graag gezamenlijke foto's van de kinderen. Gezien de korte aandachtsboog van kinderen hadden we hier een minimale tijd om een leuke foto te maken waarbij ze alle drie leuk keken. Het resultaat zijn een aantal spontane leuke foto's waar de ouders (en grootouders) nog lang van kunnen genieten.


Crowdfunding Amanda

Wat is er mooier dan je inzetten voor een goed doel? Dit was wat Amanda dacht doen ze zich inschreef voor de D'alpe d'huZes. Om geld in te zamelen voor haar klim hebben wij deze video voor haar gemaakt.


Bevrijdingsfestival 2016

In 2016 hebben wij deel uitgemaakt van het team wat verantwoordelijk was voor de aftermovie van het bevrijdingsfestival in Assen. Onze taak was om het hele evenement vast te leggen zodat er een te gekke aftermovie gemaakt kon worden.


Cape Canaveral NL

Wat ontstaat er wanneer je popmuziek met synthesizers mixt. Juist, Syntpop! Dit is precies wat de Nederlandse band Cape Canaveral te gehoren brengt. Nummers waarop meegezongen en gedanst kan worden is het resultaat!

Samen met deze band zijn we afgereisd naar het Graceland Festival 2016 en hebben hun optreden mogen vast leggen.

Montage: Cape Canaveral

City Life Church Assen

Kerk anno 2017

Voor City Life Church hebben veel verschillende video's en foto's gemaakt. Hieronder vindt u een greep uit ons portfolio van City Life Church Assen

Port3
Port2
Port1
Port4
Neem contact op!