Rudi & Madelaine (Foto & Video)
April 6, 2017
COG Drenthe
April 14, 2017

Patrick & Honey (Same day edit)

Patrick & Honey Sisal

The Wedding

Op 8 Juli 2016 gaven Patrick & Honey het Ja-woord op het strand van Hoek van Holland.

Het was een dag gevuld met mooie en dierbare momenten. Onze dag begon s’ochtens vroeg in Rotterdam, bij het bruidspaar. Deze ochtend volgde Ineke Honey bij al haar voorbereidingen van begin, bij de kapper, tot het einde, het aantrekken van de jurk. Fabian ging mee met Patrick naar zijn omkleed locatie in Zoetermeer. Gedurende de voorbereidingen had het bruidspaar zeer mooie maar ook emotionele verrassingen voor elkaar in het verschiet. Al deze momenten hebben we met hun mogen delen en mogen vast leggen zodat ze deze momenten nooit meer vergeten.

Na de voorbereidingen was het tijd voor de ceremonie, welke plaats vond op het strand in Hoek van Holland bij strandclub Zwoel. Het was een kleine ingetogen ceremonie waarbij alle dierbaren aanwezig waren. Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor alle felicitaties, cadeaus en tijd voor het bruidspaar om van elkaar te genieten! En natuurlijk het feest in de late avond uurtjes!

Same day edit

Honey en Patrick hadden tijdens hun ceremonie een klein gezelschap maar toch wilden ze dat iedereen die was uitgenodigd op het feest hun dag kon beleven. Dit was mogelijk dankzij onze Same day edit. Een same day edit houdt in dat de beelden die overdag zijn gemaakt, dezelfde dag nog gemonteerd worden zodat de video later op de avond getoond kan worden de gasten. Dit was voor Patrick & Honey de perfecte manier om met iedereen hun dag te delen.

Wil je meer weten over de same-day edit? Klik dan snel op de link!

Neem contact op!