Graceland Festival
April 6, 2017
Start Racing Nieuwleusen
April 5, 2017

Stichting MetalBijbel Netherlands

Stichting MetalBijbel Netherlands

Over Stichting MetalBijbel Netherlands

Metalbijbel Netherlands is een initiatief van Stichting Reck. Deze organisatie zet zich in om de bijbel en Gods woord te verspreiden in de metal scene in Nederland. Oorspronkelijk komt deze organisatie uit Zweden waar ze dit concept ook uitvoeren.

De Metalbijbel is een combinatie tussen de verhalen van het Nieuwe Testament in combinatie met getuigenissen van grote artiesten en metalbands zoals Believer maar ook individuele bandleden zoals Nicko McBrain van Iron Maiden.

Metalbijbel Netherlands deelt deze bijbels gratis uit tijdens evenementen door heel Nederland. Het doel is om een brug te slaan tussen de metal scene en het geloof en probeert ook de vooroordelen van dit muziekgenre weg te nemen. In Nederland heeft deze organisatie al meerdere evenementen georganiseerd zoals de MetalPraise en het Metalbijbel Festival

Onze werkzaamheden

Voor Metalbijbel Netherlands hebben wij verschillende video’s gemaakt. Als eerste hebben wij een videoregistratie en aftermovie gemaakt van de allereerste MetalPraise (een metal kerk dienst). Daarnaast hebben we ook een aftermovie gemaakt van het eerste Metalbijbel Festival.

Als laatste hebben wij in samenwerking met deze organisatie een video gemaakt waarin alle facetten van hun werk aanbod komen zoals het uitdelen van de bijbels tijdens evenementen maar ook de MetalPraise en Festival. Deze video is speciaal gemaakt zodat ze aan de buitenwereld kunnen laten zien waar ze voor staan en wat ze precies doen.

Neem contact op!