GoZeroProcent
April 5, 2017
Patrick & Honey (Same day edit)
April 4, 2017

Rudi & Madelaine (Foto & Video)

  • TaakFoto- Videograaf

Rudi & Madelaine

The Wedding

26 augustus 2016 was dé dag van Rudi & Madelaine. Vandaag deze dag mogen ze elkaar man & vrouw noemen. De dag begon vroeg, Fabian werd afgezet bij Rudi om al zijn voorbereidingen en die van zijn familie vast te leggen op zowel foto als video. Ineke ging door naar Madelaine om juist bij haar alle momenten vast te leggen op video en foto.

1 van de mooiste momenten van de dag was het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Madelaine stond achter in de tuin al wachtend op Rudi, ze stond met de rug naar de deur zodat hij haar niet gelijk volledig zal zien. Het moment wanneer Rudi door de deur kwam was dan ook heel speciaal. De spanning verdween van zijn gezicht wanneer Madelaine zich om draait. De twee kijken hun ogen naar elkaar uit.

De rest van de dag werd gekenmerkt door veel gelach en plezier samen met familie en vrienden tot in de late uurtjes!

Foto & Video

In de aanloop naar hun trouwerij vroeg Rudi ons om ook de dag te filmen, hiermee wou hij Madelaine verrassen. Omdat we graag mee denken met de klant en aan hun wensen willen voldoen zijn we hier akkoord mee gegaan. Het mooie van deze combinatie is dat Rudi & Madelaine hun foto’s en video op hetzelfde moment hebben ontvangen en zo hun dag hebben terug kunnen beleven dankzij deze foto’s en video.

Daarnaast hebben we voor Rudi & Madelaine ook een fotoboek samengesteld. Dit fotoboek hebben we laten afdrukken bij een erkende fotozaak en op speciaal papier zodat het boek net zolang mee gaat als hun huwelijk, voor eeuwig.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden op het gebied van bruiloften? Klik dan snel op de onderstaande link!

Neem contact op!